KDU.breadcrumbs.homeAktuálně 2017 Svoji účast na kandidátce KDU-ČSL beru opět jako výzvu

Svoji účast na kandidátce KDU-ČSL beru opět jako výzvu

Přidáno 1. 9. 2017
Ilustrační foto

Stojíme před dalšími volbami – tentokrát do Poslanecké sněmovny. Před časem jsem kandidovala do Senátu a v konkurenci deseti mužů jsem obsadila čestné čtvrté místo. A to díky Vám, voličům. Nesmírně si toho vážím, a možná i proto si troufám předstoupit před Vás znovu.

Svojí účastí chci vyjádřit vážnou podporu Pavlu Bělobrádkovi a straně, se kterou úzce spolupracuji již několik let. A je jen na Vás, zda i mne do Parlamentu vyšlete. Chci svým rozhodnutím motivovat i další ženy, kterých je v politice pořád ještě poskrovnu. Chci případně zúročit své dosavadní zkušenosti získané na lokální i regionální úrovni a propojit mnohé souvislosti. Neříkám, že vše, co si člověk ve volebních předsevzetích usmyslí, se mu povede. Některé věci vůbec neprosadí, na některých se pouze podílí, některé ale přece jenom posune dál. Tak to funguje v demokratické společnosti, kde záleží na každém z nás, kde je nezbytné dělat kompromisy. Přesto je potřeba zkoušet prosazovat dobré věci, i když jsou někdy nepatrné. Matka Tereza mluvila o činech svých sester jako o kapkách v moři. A kdyby těch kapek nebylo…Takže buďme aktivní a usilujme o lepší svět. Zodpovědně pro společný domov, rodinu.

Ing. Anna Maclová
kandidátka do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR /za KDU-ČSL/